torsdag, 18 april
Tid på scen:
16:00
Inträde: 
Fri entré
Ålder: 
Ingen åldersgräns

På skärtorsdagen slår vi upp portarna till vår utescen och bjuder in hela familjen till en sprakande konsert med trummor och sång!

Yakumbé är ett slagverkskollektiv som blandar sång med rytmer från alla världens hörn. Under 2015 släppte de första skivan – Yakumbé – som sammanfattade gruppens 23-åriga musikaliska utforskning. Nu släpper de sin andra skiva – Rinkebysvängen – genom vilken de undersöker svensk folkmusik och vad som händer när olika folkmusiktraditioner möts och flätas samman.

Plats: Utescenen om vädret tillåter, annars inne i A-salen,

Dela spelningen: 

Yakumbé

“Ett stor buffé med egenskrivna rytmer blandat med episka folksånger och över hela det dignande bordet hänger girlander av improvisation, lek och skicklighet.”

                                                   Sara Parkman 

 

Genrer: 
<iframe src="https://open.spotify.com/embed/track/3giVQfGwDEloy3qNjdgBk6" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Skarpnäcks Kulturhus

Skarpnäcks Allé 25
12833 Stockholm

Skarpnäcks Kulturhus

Skarpnäcks Kulturhus erbjuder ett brett kulturutbud som är tillgängligt för alla. Vi har lokaler för dans, konst, musik, teater, och andra kulturevenemang. Vi har café och bibliotek i våra lokaler. Många kostnadsfria och öppna aktiviteter.

Annonser

Säljer och reparerar Gitarrer! Renstiernas Gata 21, Stockholm
Edvardstokstad.se
Produktion av musikvideos!

© Copyright MeraMusik

website by Coloredweb