onsdag, 12 juni
Tid på scen:
20:00
Inträde: 
Fri entré
Ålder: 
Ingen åldersgräns

Ell & Hart return to Glashuset WY13!

After taking a break from live performances to work on new material, Jade and Sheona are excited to return to the stage as
“Ell & Hart” at Glashuset WY13 on June 12.

The concert will showcase a mix of the girls’ new and established songs, supported by a new band setup. The magic pairing of the girls’ voices venture through song styles ranging from vibe-pop to country.

Glashuset WY13 is the coolest small stage on Södermalm, with fabulous vibe, amazing food and drinks and great sound.

You don’t want to miss this one!

Free entry!

Make your dinner reservation at barrestaurang@hellstensglashus.se

Welcome to enjoy the unique vibe of WY13 -
the stage at Hellstens Glashus

*************************************************************************************
Det har blivit dags för säsongens sista live show - och då har det blivit dags för den spännande internationella duon Ell & Hart att inta scenen på WY13.

Tillsammans levererar de ett musikaliskt möte av täta harmonier i kombination med ett starkt låthantverk och deras röster flätas ihop som om de sjungit tillsammans sedan födseln. Sheona Urquhart, är dock från Melbourne, Australien och Jade Ell är hemmahörande i Stockholm - så de har levt 15 589 km ifrån varandra och träffades först för 2,5 år sedan. Deras låtar reflekterar personliga resor, där saxofonen är ett återkommande inslag och tillsammans skapar dom en meningsfull och gripande melankolisk popmusik. Ell & Hart bjuder på en stark liveupplevelse där bådas personligheter kommer fram - var och en på sitt unika vis. Att sjunga och skriva tillsammans har hjälpt dem att hitta sina rötter och gjort att de känner sig hemma - precis om ett musikaliskt uppehållstillstånd.

”Vi vill dela våra historier med andra som känner igen sig i känslan av att inte höra hemma nånstans - och påminna dem om att det finns ett sätt att känna sig hemma varhelst du ställer din resväska."

Jade Ell firar i år 20 år som som artist, låtskrivare och musikproducent. Det har blivit flertalet låtar till internationella artister och band, såväl som till egna artistprojekt. Som låtskrivare har Jade fått både STIM och SKAP stipendium och hon har även haft en en Billboardetta på Latin Album charts som låtskrivare. Hon ligger även bakom singlar till artister som Dotter (SE), Clara Mae (SE), Violet Days (SE), Sandra (DE), Sanne Salomonsen (DK), och DJ’s - såsom Steve Void (NL), KREAM (NO), Feenixpawl (AUS) - för att nämna några.

Den australiensiska sångaren/saxofonisten och skådespelerskan Sheona Urquhart medverkade en gång i tiden på den berömda Aussie-såpan "Neighbours" som Candace Carey och var en frontfigur på Melbournes livescen både som en del av a cappella tjejgruppen "Ginger and Tonic" samt comedy duo TV Live on stage. Medan hon bodde i London arbetade hon med artister inom Decca Records (Universal Music UK).

Liveframträdanden:
Kungsträdgården 2018: https://www.facebook.com/EllandHart/videos/598339597232459/
Kungsträdgården (cover of 'In the silence'): https://www.facebook.com/EllandHart/videos/638615323204886/
Visby festival with Eric Bazilian: https://www.facebook.com/EllandHart/videos/812268178943389/

Dela spelningen: 

Ell & Hart

Ell & Hart är en ny och spännande internationell duo. Tillsammans levererar de ett musikaliskt möte av täta harmonier i kombination med ett starkt låthantverk och deras röster flätas ihop som om de sjungit tillsammans sedan födseln. Sheona Urquhart, är dock från Melbourne, Australien och Jade Ell är hemmahörande i Stockholm - så de har levt 15 589 km ifrån varandra och träffades först för 1,5 år sedan. Deras låtar reflekterar personliga resor, där saxofonen är ett återkommande inslag och tillsammans skapar dom en meningsfull och gripande melankolisk popmusik. Ell & Hart bjuder på en stark liveupplevelse där bådas personligheter kommer fram - var och en på sitt unika vis.

Ell ( Jade Ell)

Som låtskrivare har Jade fått både STIM och SKAPstipendium och hon har även haft en en Billboardetta på Latin Album charts som låtskrivare. Hon ligger även bakom singlar till artister som t ex Dotter (SE), Clara Mae (SE), Violet Days (SE), Sandra (DE), Sanne Salomonsen (DK), och DJ’s - såsom KREAM (NO), Steve Void (NL), Feenixpawl (AUS) - med de senare har hon även en låt nominerad vid den årliga International Dance Music Awards (IDMA) i år

Hart (Sheona Urquhart)

Den australiensiska sångaren/saxofonisten och skådespelerskan Sheona Urquhart medverkade en gång i tiden på den berömda Aussie-såpan "Neighbours" som Candace Carey och var en frontfigur på Melbournes livescen både som en del av a cappella tjejgruppen "Ginger and Tonic" samt comedy duo TV Live on stage. Medan hon bodde i London arbetade hon med artister inom Decca Records (Universal Music UK).

 

Genrer: Dream pop, folk, singer-songwriter

WY13


Hellstens Glashus huserar numera en levande musikscen med fokus på originalmusik och lättillgänglighet. Scenen, som kallas för WY13, är en musikalisk mötesplats för såväl etablerade artister som nya talanger av både nationell och internationell karaktär.

Inspirationen kommer från de många livescenerna på Lower East Side, New York, där välkända musiker gärna gör intima spelningar inför en mindre publik - en typ av spelningar som ger närkontakt med fansen och utrymme för spontanitet. Tanken är att scenen ska bjuda på kvalitativ originalmusik, som kanske ännu inte nått den stora massan, men också  kända namn som kan dela ny musik i avskalad version inför publik i ett tidigt skede.

Adress: 
Wollmar Yxkullsgatan 13
118 48 Stockholm

Annonser

Inspelningsstudio för nya artister!
Edvardstokstad.se
Produktion av musikvideos!

© Copyright MeraMusik

website by Coloredweb