tisdag, 11 februari
Tid på scen:
19:00
Inträde: 
Fri entré
Ålder: 
Ingen åldersgräns

Det är hög tid för ett återbesök på S:ta Clara - en av huvudstadens mest livaktiga musikkällare. Tisdag den 11 februrari bjuder Aurora Brännström och hennes medmusiker Ludvig Lundgren, piano, och Mårten Korkman, bas, på sin omisskännliga, retroglittriga fun sexy cool jazz. Det utlovas några väl valda favoriter blandat med nytt material, bl.a. från succéföreställningen på Scalateatern i december där trion presenterade utfallet av Auroras och Ludvigs New York-vistelse i höstas.

Start kl 19.00. Det är fri entré, men frivilliga bidrag till musikerna mottages tacksamt på plats. Adressen är Lilla Nygatan 17, ett stenkast från T-bana Gamla Stan.

Dela spelningen: 

Aurora Brännström Trio

Under vinjetten fun, sexy, cool jazz har Aurora Brännström Trio under senare år skapat sig ett namn som uttolkare av klassisk jazzmusik i personliga och avskalade tolkningar. Vår musik är lättillgänglig men aldrig banal och vi flirtar ständigt med en retrojazzig estetik såväl i arrangemang som i scenisk stil. Trion består av den delikata vokalisten Aurora Brännström, den lyhörde pianovirtuosen Ludvig Lundgren och, inte minst, den närmast ostoppbara basisten Mårten Korkman.

Genrer: 

S:ta Clara Bierhaus

Stockholms kanske intressantaste scen för jazz och blues. Livemusik varje kväll, 364 dagar om året. 

Adress: 
Lilla Nygatan 17
111 28 Stockholm

Annonser

Inspelningsstudio för nya artister!
Säljer och reparerar Gitarrer! Renstiernas Gata 21, Stockholm

© Copyright MeraMusik

website by Coloredweb