Adam Lindberg har spelat solo under namnet Ek sedan hösten 2014. Nu är första albumet "She was a Vagabond" under inspelning. Releasen kommer släppas inom kort i samband med flera spelningar i Stockholm. Håll utkik!!!

Genrer: Singer Songwriter, Folk

Elsa is an artist/Songwriter based in Stockholm, Sweden. 

Genrer: Pop, Singer Songwriter

Jessica är en svensk artist & låtskrivare som hittills mest nått ut med sin musik i USA efter att hon blev speciellt inbjuden till Nashville för 10 år sedan av toppen av musiker och låtskrivare. Sedan dess har hon spelat in 2 album och några singlar som flitigt spelats i USA, Nya Zeeland, Skottland och Fiji öarna.

Bäst har låten och duetten "Make A Change" gått, som är inspelad tillsammans med Jessicas dotter RockyLi, till förmån för Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft där också Jessica är ambassadör sedan 2015. Den ligger på Top 75 listan på en radiostation i New York sedan slutet av 2017. Jessica gjorde en "Make A Change" turné i USA 2018 tillsammans med...

Genrer: Countrymusic, Singer Songwriter

I just keep on writing, and livegiging

Genrer: Singer Songwriter

Med lysande texter, kraftfull röst och kompromisslös närvaro

intar Moa Piraten scenen med sånger fyllda av svett, skratt och salta tårar.

Piraten uppträder både själv (dock aldrig utan sin hatt) och tillsammans med bandet Skeppet.

Genrer: visa, Pop, Singer Songwriter

Punsch har släppt tre singlar under våren 2018. Framförallt låten Långlutan har fått ett gott mottagande. Men, även Helt borta och Små lätta steg har rullat på bra. 

Vi finns på @punschrock på Facebook. Kika gärna på våra videos samt följ oss och våra fans där. 

 

Genrer: Singer Songwriter

© Copyright MeraMusik

website by Coloredweb