Miriam Klein Strandberg

Artist

Ursprung: 
Stockholm
Startade: 
2014
Genrer: Harpa
Musiker: 
Miriam Klein Strandberg
Harpa

Beskrivning: 

FESTIVIKEN – EN FESTLIG FEST!

Mitt i högsäsongen för bröllop och sommarkvällsmusik spelar jag på något alldeles ovanligt! Den 14 juli spelar jag på Festiviken – En Festlig Fest i Vintervikens trädgård – en unik sommarfest, eller kanske minifestival, med en bunt olika artister och konstnärer. Målet är att samla in pengar till pianon till Sveriges alla fängelser och anstalter! Kom och lyssna på musik, prova på att spela harpa, ät god mat och häng på ett av Sommarstockholms bästa ställen!

Välkommen!

MER OM MIRIAM KLEIN STRANDBERG

Jag frilansar runt om i Sverige i olika sammanhang; jag spelar soloframträdanden, kammarmusik och stora orkester- och operaproduktioner, samt för privatpersoner och vid företagsevent. Jag ägnar mig dessutom gärna åt nutida musik, crossover-projekt och inspelningar av olika slag. Kort sagt så gör jag många olika saker, och den variationen uppskattar jag mycket!

Utöver Sverige har jag även spelat i Finland, Danmark, Lettland, Polen, Tyskland och USA.

Från de tidigaste harporna i det forna Mesopotamien har harpmusiken och harpspelandet utvecklats otroligt mycket, allra särskilt nu de senaste decennierna. Du kan spela vad du vill på en harpa! Det är min ambition och önskan att vara en del av denna utveckling, att bredda och fördjupa harpans möjligheter och mitt eget spel så långt det går!© Copyright MeraMusik

website by Coloredweb