Jessica Falk

Artist

Ursprung: 
Sundsvall/Stockholm
Startade: 
2010
Genrer: Countrymusic och Singer Songwriter
Musiker: 
Jessica Falk
Sångerska, pianist, låtskrivare

Beskrivning: 

Jessica är en svensk artist & låtskrivare som hittills mest nått ut med sin musik i USA efter att hon blev speciellt inbjuden till Nashville för 10 år sedan av toppen av musiker och låtskrivare. Sedan dess har hon spelat in 2 album och några singlar som flitigt spelats i USA, Nya Zeeland, Skottland och Fiji öarna.

Bäst har låten och duetten "Make A Change" gått, som är inspelad tillsammans med Jessicas dotter RockyLi, till förmån för Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft där också Jessica är ambassadör sedan 2015. Den ligger på Top 75 listan på en radiostation i New York sedan slutet av 2017. Jessica gjorde en "Make A Change" turné i USA 2018 tillsammans med sin dotter. Musiken är en blandning av pop, rock och en doft av countrymusik.

2012 fick hon skrivkontrakt med ett Sydkoreanskt skivbolag och hennes musikvideo "Rainbow" låg på 8:e plats, på deras topp 100 lista.

Rainbow: https://www.youtube.com/watch?v=BeHldCSwbCw

Tidigare har Jessica under 10 år, spelat i pianobarer runt i Norden, Asien och Europa.

September 2019, släpper Jessica sin första svenska singel - Här med dig,  producerad av mångfaldigt prisbelönade producenten Dan Sundqvist.

https://open.spotify.com/track/4ldT3BD9svprEAo78dQghE?si=djvWiY7QT2qKQNyOhhZK_A

 Pressbild  - Jessica Falk av Kristofer Lönnå
Pressbild  - Jessica Falk av Kristofer Lönnå
Pressbild  - Jessica Falk av Kristofer Lönnå
Pressbild  - Jessica Falk av Kristofer Lönnå

© Copyright MeraMusik

website by Coloredweb