onsdag, 13 september
Tid på scen:
20:00
Inträde: 
50
Ålder: 
18

Välkommen till Stampen denna onsdag i Septmeber. Vi lovar att den kommar vara fylld med grymma country tunes och våra schenanigans! Kommer bli sköj, så kom kom KOM och häng med oss!

I vanlig ordning är det 50:- i kulturbidrag i dörren, som oavkortat går till banden. 

 

MIKAELA FINNE:
Mikaela Finne är countryartist och låtskrivare från Stockholm. Med förebilder som Emmylou Harris skriver hon texter som alltid har en förankring i hennes eget liv. Att det blev just country med berättelserna i centrum tycker Mikaela Finne själv var lite av en överraskning med tanke på att hon i sina unga år lyssnade mycket på tung musik som Pantera. Men attityden finns där som ytterliga inspiration och den kombinationen ger verklig singer songwriter musik med tyngd. Det som gör Mikaela unik i sjön av musiker och artister, är hennes röst. Den står ut, fångar lyssnaren och får den att stanna för mer.

https://www.facebook.com/musicbymikaela/
https://open.spotify.com/artist/4OkALXY5EpHCECMvmw2gSC
https://soundcloud.com/music-by-mikaela
http://www.musicbymikaela.com/


SONS OF BOURBON:
Sons of Bourbon är den intima singer- songwriter/country trion från Visby. När trion bildades hösten 2013 spelade de främst låtar av artister som Waylon Jennings, Merle Haggard och Gillian Welch men viljan att hitta sitt egna sound blev snart prio ett. Sedan dess har SoB verkligen hittat sin egna fålla inom singer-songwriter genren men ändå behållit ena foten i countryns cowboyboot. I fjol fick SoB också ett rejält erkännande då de vann den gotländska finalen av P4 tävlingen "Svensktoppen Nästa". Att se trion live är en intim och innerlig upplevelse och kan med fördel ackompanjeras av ett stadigt glas bourbon. 

https://open.spotify.com/artist/06nFCyYlPRWJpzOR86JamX
www.soundcloud.com/sons-of-bourbon
https://m.facebook.com/Sons-Of-Bourbon-1405515599727996/

JOHAN HAMMARBÄCK OCH VÄGS ÄNDE: 
Johan Hammarbäck och Vägs ände
Ingen annan gör det som Johan Hammarbäck och Vägs ände gör. Med starka rötter i klassisk amerikansk country men med svenska texter som säger som det är, skapar de ett unikt tilltal.
Många har försökt göra country på svenska men få har lyckats med den svara balansgången mellan det sårigt ärliga och det platt banala. Johan Hammarbäck och Vägs ände gör det.
Musiken kan beskrivas som en blandning modern americana och 1970-talets country från Nashville. Med sina stora melodier och sina starka texter tar Johan Hammarbäck och Vägs ände dig med till en plats som både känns väldigt välbekant och samtidigt helt ny.

https://www.facebook.com/johanhammarbackochvagsande/

Dela spelningen: 

Mikaela Finne

HTTPS://WWW.MIKAELAFINNE.COM

Stampen

World famous jazz&rhythm'n'blues pub in the heart of the romantic Old Town in Stockholm!

Adress: 
Stora Nygatan 5
Stockholm

Annonser

Kabom Ljudlab
Från inspelning till mastering!
Inspelningsstudio för nya artister!

© Copyright MeraMusik

website by Coloredweb