söndag, 01 oktober
Inträde:
Ålder:
Ingen åldersgräns

After playing two of my first gigs at the fantastic venue PSB I went on a weeks tour in the UK and then took some weeks rest from gigging.

But now I'm coming back to PSB playing some acoustic tunes in the bar upstairs. I will play two sets from around 19:00 and they will include some old tunes, some new tunes and also some cool interpretations.

And since there is no better day to drink beer than a Sunday, why not combine it with some great indie folk music at one of the cosiest bars in Stockholm.

Dela spelningen:

Jon Magnusson

Jon Magnusson is an indie folk songwriter/artist/producer and also independent music promoter from Stockholm, the picturesque capital of Sweden. The music he writes and plays is often plain folk with a touch of rock and punk influences and an occasional jazzy beat thrown in to keep listeners on their toes. Most of all, it’s his thoughts and feelings put to lyrics and chords that are encouraging people to hear more of his repertoire that’s now being shared with the world- enjoy!

PSB

Mitt på Skånegatan, snett mittemot Pet Sounds legendariska skivbutik, ligger musikbaren och restaurangen Pet Sounds Bar.

Här hittar du god mat och dryck samtidigt som du lyssnar på när ett urval av våra favorit dj’s spelar den bästa musiken. I källaren huserar ett antal klubbar från onsdagar till lördagar. Det bjuds på livemusik, soulklubbar, popklubbar, rockklubbar och frågetävlingar i både film och musik. Här har vi även releasekalas för både skivor, böcker och filmer.

Välkommen till vår favoritbar!

Adress:
Skånegatan 80

Säljer och reparerar Gitarrer! Renstiernas Gata 21, Stockholm
Kabom Ljudlab
Från inspelning till mastering!