onsdag, 27 september
Tid på scen:
19:00
Inträde: 
100kr
Ålder: 
Ingen åldersgräns

Delsbo Beach Club + Violet Cheri + Gorilla Cult + DJs: Rama Lama Records

 

Delsbo Beach Club:

 

Delsbo Beach Club är ett indie/surf-rock band som har rötterna i Umeå och fötterna i Stockholm. Nyligen signade bandet ett skivkontrakt med Rama Lama Records. Efter flera spelningar i huvudstaden och Umeå så har bandet nu i sommar lagt krut på att spela in ett gäng singlar och debut EP. Här finns en demo från kommande släpp att lyssna på: 

 

https://soundcloud.com/delsbobeachclub/all-the-way-home

 

https://m.facebook.com/delsbobeachclub/

 

 

Violet Cheri:

 

Popgruppen som inte går att tämja har gång på gång bevisat för Stockholm att de är på blodigt allvar. Med en explosiv scennärvaro förmedlar de sånger om tragik med gulliga gitarrslingor. Texterna är personliga. Präglade av hjärtesorg och utanförskap men Violet Cheri är inte rädd för att blotta sitt hjärta. Det finns en röst som vill höras och det är på liv och död.

 

https://m.soundcloud.com/violetcheri

 

https://open.spotify.com/album/00Pgq4Zsto7mf2fb310msi

 

 

Gorilla Cult:

 

Gorilla Cult är ett experimentellt postpunk/psychrock-band från Stockholm som varit aktiva i olika bandkonstellationer sedan juli 2013. 

 

I juni spelade bandet på INmusic Festival i Zagreb, Kroatien (precis innan Arcade Fire spelade på stora scenen ett stenkast därifrån) och en vecka senare släpptes singeln "Garbage" som är ett första smakprov från en kommande EP. Låten finns att lyssna på via SoundCloud och Spotify nedan:

 

http://soundcloud.com/gorillacult/garbage

 

http://open.spotify.com/track/3tY6Hq7RkYe1AQpnMEeMAw

 

DJs:

 

Rama Lama Records är ett Stockholmsbaserat indiebolag som ger ut Steve Buscemi’s Dreamy Eyes, Melby, Cat Princess och Delsbo Beach Club. Sedan starten sommaren 2016 har man arrangerat fester och spelningar i Stockholm, Göteborg och Uppsala varav i princip samtliga dragit fullt hus. Förutom musik från Rama Lama-familjen går det under kvällen att vänta sig allt från klassiker till de allra senaste och mest lovande indiesinglarna!

 

https://www.facebook.com/ramalamarecords/

 

https://open.spotify.com/user/ramalamarecords/playlist/4cj7BZ1Zzv1ba8p2YppFbC?si=9DCN8Y6A

 

Southside Pub

Hornsgatan 104, 117 26 Stockholm

Inträde: 100kr

I samarbete med Porter & Thorells Syndrom AB

 

Dela spelningen: 

D

H

Genrer: 

The Southside Pub

Located in the south area of Stockholm the Southside Pub has a well-earned reputation as one of the friendliest pubs in Stockholm. Whether it's a tasty pub dinner, a couple of pints, a live sporting event on the big screen, live music or Stockholm's most popular quiz night, you'll find it in The Southside.

Adress: 
Hornsgatan 104
Stockholm

Porter & Thorells Syndrom

Porter & Thorells Syndrom är ett nöjes- och produktionsbolag med två större inriktningar och ett oräkneligt antal sidoprojekt.

Scenprogram

P&TS konceptifierar, bokar, administrerar och marknadsför scenprogram för etablissemang (ibland exklusivt, ibland inte). Vi bokar in redan existerande klubbar, enstaka artister och sätter ihop egna klubbkoncept. I snitt drygt en tillställning per dag, året runt (strax under 400 st/år) och totalt drygt 800 band/artister på scen per år. Vi köper utöver detta in ljud- och ljusutrustning, bygger/bygger om scener samt står för dekor. 
Kunder: Lasse i parken, Pet Sounds Bar, SouthSide Cavern, Loch & Quay (samtliga i Stockholm).

Klubbar – egen produktion


Annonser

Edvardstokstad.se
Produktion av musikvideos!
Kabom Ljudlab
Från inspelning till mastering!

© Copyright MeraMusik

website by Coloredweb