onsdag, 27 september
Tid för insläpp: 
19:00
Tid på scen:
20:00
Inträde: 
Fri entré
Ålder: 
18

Onsdag den 27:e September är startskottet för Time Machine Tour 2017 på PSB, Skånegatan 80, med Astronaut in Cyberspace och Vind. Kvällen börjar 20:00, det kostar 60 kr i entré samt 20 kr i garderoben, i retur får ni superb alternativ musik samt en drinkbiljett. Tänk på att ta med kontanter för just dörren+garderob.

TM Tour '17 är Astronaut in Cyberspace första turné, och rullar genom Tyskland, Spanien och Portugal. Det är ett independentprojekt i samarbete med partners och band över Europa. Kort och gott sjukt spännande, mer info om just turnén finns här http://www.tmtour.info/

Astronaut in Cyberspace presenterar denna kväll ett nytt sound och helt nya låtar. Fartfylld alternativ rock med psykedeliska element som de kallar alienation rock. Singeln Time Machine släpptes i Juli: 
https://www.youtube.com/watch?v=zem437yX91k
En till singel med namn Easy släpps nu under September. 
Mer info om Astronaut in Cyberspace finns här
http://www.astronautincyberspace.com/
http://www.facebook.com/astronautincyberspace

För att göra kvällen extraordinär presenterar vi även Vind. Musiken är atmosfärisk, indie och psykedelisk. De kallar det magisk spacerock. Vind har haft ett aktivt år med både festivalspelningar och klubbspelningar. Här kan du höra Vind's senaste release http://www.youtube.com/watch?v=0gQgW91eQAM
Mer om Vind hittar du här 
http://www.vindtheband.com/ 
http://www.facebook.com/VINDtheband

Dyk upp för en mycket speciell musikkväll och supporta den scen som behöver support!
- Major Ursa

Dela spelningen: 

Astronaut in Cyberspace

Astronaut in Cyberspace lirar indierock och är ifrån Stockholm, format 2014. Bandmedlemmarna heter Diene Faye (sång/gitarr/synth), Adam Öhrsvik (gitarr), Demba Lo (bas), Carl Resare (trummor).

Läs om vårt budskap och joina vår fanbase här https://www.astronautincyberspace.com/fanbase

PSB

Mitt på Skånegatan, snett mittemot Pet Sounds legendariska skivbutik, ligger musikbaren och restaurangen Pet Sounds Bar.

Här hittar du god mat och dryck samtidigt som du lyssnar på när ett urval av våra favorit dj’s spelar den bästa musiken. I källaren huserar ett antal klubbar från onsdagar till lördagar. Det bjuds på livemusik, soulklubbar, popklubbar, rockklubbar och frågetävlingar i både film och musik. Här har vi även releasekalas för både skivor, böcker och filmer.

Välkommen till vår favoritbar!

Adress: 
Skånegatan 80
Stockholm

Annonser

Edvardstokstad.se
Produktion av musikvideos!
Säljer och reparerar Gitarrer! Renstiernas Gata 21, Stockholm

© Copyright MeraMusik

website by Coloredweb