Astronaut in Cyberspace lirar indierock och är ifrån Stockholm, format 2014. Bandmedlemmarna heter Diene Faye (sång/gitarr/synth), Adam Öhrsvik (gitarr), Demba Lo (bas), Carl Resare (trummor).

Läs om vårt budskap och joina vår fanbase här https://www.astronautincyberspace.com/fanbase

Genrer: Alternative Rock, Indie Rock

Sedan starten 2012 har Bird Palace etablerat sig som ett lovande band inom den svenska indierockscenen. Gruppen levererar en uppsjö av bittersöt pop med ”synth-hookar” och ”The Strokes” orienterade gitarrslingor som berättar om situationen i hemstaden under en tid då bandet växte upp tillsammans. Stockholmskvintetten skapade sig tidigt en relation till sin publik och har med ett starkt driv fortsätt bygga sina egna förutsättningar för att förmedla låtar och nå ut till omvärlden. Minnesvärda spelningar har avverkats på en rad olika klubbar runt om i Sverige bl.a. på det legendariska “The Brewery” i Borlänge.

”Vi bor ihop, vi äter ihop och vi spelar ihop. Det kan vara otroligt...

Genrer: Indie Rock, Psychedelic, indiepop, Alternativ

Drömskt indie band från Stockholm.

Genrer: Indie Pop, dream pop, Psych, Pop, Indie Rock

Gustafs Dagar bildades våren 2015 och släppte sin debutskiva helt i egen regi och precis före jul samma år. Texterna är bakåtlutat reflekterande men musiken obestridligt dansant. De avnjuts bäst live när de fläskar på med blås, körer och så många gitarrer att det nästan är löjligt.

Genrer: Pop, Classic Rock, Indie Pop, Indie Rock, Visor

Jon Magnusson is an indie folk songwriter/artist/producer and also independent music promoter from Stockholm, the picturesque capital of Sweden. The music he writes and plays is often plain folk with a touch of rock and punk influences and an occasional jazzy beat thrown in to keep listeners on their toes. Most of all, it’s his thoughts and feelings put to lyrics and chords that are encouraging people to hear more of his repertoire that’s now being shared with the world- enjoy!

Genrer: Indie, Folk, Indiefolk, Indie Rock, Indie Pop, Singer/Songwriter

Drömmiga dängor att dansa till med gråten i halsen och hjärtat på kragen.

Genrer: indiepop, synthpop, dream pop, Shoegaze, Indie Rock

The Virtues debuterade 2003 med albumet Ruminate på amerikanska labeln Zip Records. Bandet har släppt 6 album och ett antal ep´s och singlar. Om starten var indie, powerpop orienterad är bandet idag ett rutinerat mer garagerockigt rockband!
13 januari släpps nya albumet OH DEAR på Zip Records i USA och Benelux och via GreenRoom Records i skandiavien.

Genrer: Rock, Pop, Indie Rock

Rock/pop band bestående av två gitarrister och sångare från Sollentuna, en groovig basist från Västerorts betongen en svängig trummis från Bagis. Vi blandar tunga riff och rytmer med spännande melodier och nyanser.

Genrer: Alternative Rock, Indie Rock, indiepop, Rock, Pop Rock, Alternative, Stoner Rock