Delsbo Beach Club. Indie/Surf band med rötterna i Umeå och med fötterna i Stockholm.

Med bandmedlemmar från Paarks, Dim Vanilla, Framtidsplaner och Pinemen blickar gruppen framåt mot ett 2017 fullt med inspelningar, rock och nya upplevelser. Det som ska få ta störst plats i gruppen är att ha jävligt kul medan man spelar musik med sina bästa vänner.

Genrer: Indie Pop

Drömskt indie band från Stockholm.

Genrer: Indie Pop, dream pop, Psych, Pop, Indie Rock

Gustafs Dagar bildades våren 2015 och släppte sin debutskiva helt i egen regi och precis före jul samma år. Texterna är bakåtlutat reflekterande men musiken obestridligt dansant. De avnjuts bäst live när de fläskar på med blås, körer och så många gitarrer att det nästan är löjligt.

Genrer: Pop, Classic Rock, Indie Pop, Indie Rock, Visor

Jon Magnusson is an indie folk songwriter/artist/producer and also independent music promoter from Stockholm, the picturesque capital of Sweden. The music he writes and plays is often plain folk with a touch of rock and punk influences and an occasional jazzy beat thrown in to keep listeners on their toes. Most of all, it’s his thoughts and feelings put to lyrics and chords that are encouraging people to hear more of his repertoire that’s now being shared with the world- enjoy!

Genrer: Indie, Folk, Indiefolk, Indie Rock, Indie Pop, Singer/Songwriter

Vi spelar melodistark pop på svenska med en mix av aktustiskt och eletroniskt.  Någon döpte vår stil till "Stalker pop" vilket troligen kommer vara namnet på vår platta vi spelar in i sommar. :D

Genrer: Pop, Indie Pop, Electropop

När americana möter soul.
Där roots möter pop.
Om Tom Waits skulle skrivit musik med Amy Winehouse.
När småländska och amerikanska rötter blandas.
Där fortsätter hon att gå sin egen väg.

Med tre album bakom sig, spelningar i Tyskland, Österrike, Schweiz, Palestina, Frankrike och New York är hon tillbaka. Efter sju års tystnad och tre söner senare släpps ny singel 25 augusti: "Golden".

Spelningar i Österrike och Lettland är planerade längre fram i höst, men först showcasefestivalen Live at Heart 2/9.

Genrer: Soul, americana, Folk, Indie Pop